Sharinggrupper

SHARING


LAD OS DELE

LAD OS DELE ALT DET DER FYLDER I VORES LIV

LAD OS DELE STORT SOM SMÅT

KVINDER IMELLEM


HVORFOR SHARING?


Vi lever i en tid hvor både vores egne og samfundets krav til os er høje - men i det rum, som jeg vil skabe sammen med jer, vil der ikke være nogle krav eller forventninger og rigtigt og forkert eksisterer ikke!

Her er plads til at være det vi er – nemlig uperfekte! Her er plads til det sårbare, som du måske normalt ikke deler med andre, fordi det er svært eller af frygt for at blive ”dømt” eller ”fikset”? Her er plads til at være dig med alt hvad du er og rummer. Her kan du dele lige præcis det du har brug for og lyst til uden at blive dømt eller afbrudt.


Jeg kan også bringe et emne på banen, der er relateret til at være kvinde i dag, så som; Selvværd, seksualitet, manglende lyst, for meget lyst, kommunikation, parforhold, børn, angst, stress, afhængighed, skygger, krav/forventninger til at være kvinde, mor, kæreste, kone eller veninde. Mulighederne er mange. Jeg opretter ikke grupper med flere end 5-6 kvinder. Gruppen har selvfølgelig tavshedsprigt.

Gruppen vil være på en fast ugedag - én gang om måneden. Vi mødes seks gange i alt.

Der vil blive serveret te, kaffe og lidt lækkert hver gang. Det eneste det kræver, for at du kan deltage er, at du er kvinde! Alder og erfaring spiller ingen rolle. Jeg glæder mig og håber du vil være med? Vi har brug for hinanden, for at lære mere om os selv. Ring til mig hvis du har spørgsmål eller vil melde dig til.

PRAKTISK INFORMATION OG TILMELDING


Sharinggrupperne foregår på adressen

Blommevangen 12, 1 tv - 2765 Smørum

Tilmelding er nødvendig og kan gøres på tlf 23 607 706

eller herunder

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend