Teenager

Skal din teenager have et kærligt boost?

Jeg tilbyder at tage din teenager i hånden og med udgangspunkt i hans/hendes udfordringer lige nu, at støtte op med redskaber, der kan hjælpe med at få et stærkt selvværd.

Et godt selvværd er afgørende!

Husker du, som jeg, teenageårene?


Der var gode dage, der var dårlige dage og der var rigtig mange dage, hvor usikkerheden fyldte mest. Og som verden ser ud i dag, tror jeg desværre, at der er rigtig mange dage, hvor nogle teenagere ville ønske, at de slet ikke var til ...

 

Det er barsk læsning, men stigningen af mobbeofre og teenagere der skader sig selv (misbrug, spiseforstyrelser, cutting, selvmordsforsøg osv.) er skræmmende stor. Omstændighederne i vores samfund og måden vi lever på, er desværre med til, at rigtig mange teenagere har det virkeligt svært. Symptomer som angst og stress er en del af pakken, hvilket tydeligt kommer til udtryk i den stigende mængde af piller der udskrives til at dæmpe bl.a. eksamens angst.

 

Hvad er det vores børn frygter SÅ meget? Hvorfor er de hundeangste for ikke at kunne præstere? Hvad er de angste for ikke at kunne leve op til? Hvorfor lever vi i et konkurrence samfund, hvor vi skal være de dygtigste, stærkeste, flotteste ...? Hvorfor bliver vi bedømt på det vi kan og ikke på den vi er?


Jeg ønsker ikke at starte en skræmme kampagne! Jeg ønsker, at vi får øjnene op for hvad der sker og vi tager os tid til at støtte vores teenagere på en kærlig måde. Hver dag oplever jeg voksne mennesker, hvis selvværd kan ligge på et meget lille sted. Voksne mennesker der ville ønske, at nogen havde lært dem kunsten, at elske sig selv meget tidligere i livet. Uden et godt selvværd er det også svært at sætte grænser for sig selv, hvilket er ekstremt vigtigt for vores velbefindende.

 

Vi har alle været teenagere og ved godt hvordan det er. Det der kan virke som bagateller i en voksenverden, kan være total uoverskueligt for en teenager og nogle af de problematikker, der var da jeg selv var teenager såsom: ... "Kan vennerne/veninderne lide min nye frisure? Siger jeg det "rigtige" eller er der nogen der griner af mig? Mine forældre gider jeg ikke tale med, for de forstår mig slet ikke ... Passer jeg ind i flokken? Hvem er jeg egentlig? Hvorfor er min krop så mærkelig? Kan de andre se at jeg har fået menstruation? Hvorfor er det kun min stemme der ikke er gået i overgang? ..."

... er der stadig, men det er som om, at der er stødt meget mere til! Så det er vigtigere end nogensinde, at vi hjælper vores teenagere til at få opbygget et sundt og godt selvværd.


Derfor tilbyder jeg, at tage din teenager i hånden og give han/hende nogle gode redskaber til at finde kærligheden til sig selv og til at finde styrken i at være lige præcis den han/hun er. Det vil være muligt, at du selv møder op sammen med din teenager, hvis det føles mere trygt for dit barn, men de er også velkomne på egen hånd. Det kan virke hæmmende, at åbne op når mor eller far sidder med på sidelinjen. Jeg vil lytte til din teenager og høre hvad der fylder i livet, hvilke udfordringer der er og tage udgangspunkt i det.


Prisen for teeenageterapi er den samme som ved individuel terapi.

Se priser.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend