Terapeut

SEXOLOG & PARTERAPEUT

SexologSAMTALETERAPI


INDIVIDUEL TERAPI • PARTERAPI


Flere og flere får “ondt” i livet, parforholdet, selvværdet, sexlivet eller noget helt andet.

Det er ikke længere nok bare at smile og lade som om alt er perfekt, og der skal meget mod til at erkende, at det "perfekte" liv, forhold eller sexliv, måske ikke er så perfekt alligevel. Som Sexolog & Parterapeut kan jeg via terapi, hjælpe dig med at kigge indad og slippe uhensigtsmæssige mønstre, så du kan stå stærkt i dit eget lys.

Ofte kører vi fast i tankerne, i konflikterne, i parforholdet, i relationerne, ja vi kan nærmest føle, at vi kører fast i livet, for vores tanker er med til at skabe vores liv. Vi behøver ikke være vores tanker, men der er en årsag til, at vi tænker og handler som vi gør. Hvis vi koger livet ned til det allervigtigste, så handler det om at elske og at blive elsket. Og for at kunne det, blev vi som børn nødt til at udvikle strategier og mønstre, så vi passede ind i vores familie. Desværre er disse strategier ikke særlige brugbare i vores voksne liv og er måske ligefrem anledning til de konflikter og stridigheder vi oplever.

Som Sexolog & Parterapeut vil jeg kunne guide dig på flere plan – om det handler om kunsten at elske dig selv, skyggesider, masker, projektioner, rejsningsproblemer, konflikthåndtering, manglende lyst til din partner – til rådgivning omkring hvorfor du igen og igen havner i de samme følelsesmæssige udfordringer. Det kræver mod, åbenhed, ærlighed og villighed at turde kigge indad, men når du tør åbne op og være den du er med alt hvad det indebærer, åbner du også for muligheden for at kunne forandre dig og jeg vil støtte dig hele vejen!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend