Individuel
Individuel terapi

INDIVIDUEL TERAPI


Terapi handler om, at du finder ind til kernen i dig selv og bliver bedre til at være dig!

Du får redskaber til at mærke efter hvad der er rigtigt for dig, og terapien tager altid udgangspunkt i dig og den situation du står i lige nu.

Der kan være mange ting, der fylder i dit liv … måske knager parforholdet, din lyst til sex er forsvundet, du falder altid for den ”forkerte”, du sætter andre før dig selv, har svært ved at sætte grænser, føler ikke din partner ser dig, hele dit liv kører bare derudaf og du føler dig som en statist i dit eget liv, du taler dårligt om andre og måske også til dig selv?HVAD ER RIGTIGT FOR DIG?


Jeg ved ikke hvad der er rigtigt for dig, men jeg kan guide dig, så du gennem terapien finder ind til dig selv.

Det gør en kæmpe forskel, at kende egne behov og være i stand til at sætte ord på dem. Når du ved hvad du har brug for og kan udtrykke det, vil du opdage, at dit liv ændrer sig i takt med, at du tager ansvaret for at skabe det liv, du ønsker.


HVOR OFTE?


Hvor ofte skal man i terapi?

Det er meget forskelligt fra person til person. Nogle kommer kun en enkelt eller få gange, mens andre vælger et længere forløb af 5-10 sessioner.


Det vigtigste er dog at forstå, at samtaleterapi er en investering i dig selv og derfor en værdifuld investering.Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend